Ольга Сумська про лист щодо Тимошенко: "У мене не було вибору"

Четвер, 5 квітня 2012, 12:58

Ольга Сумська заявляє, що не мала іншого вибору, як підписати лист-звернення до впливових жінок світу про негативний вплив справи Юлії Тимошенко на євроінтеграційні прагнення України.

Про це відома артистка розповіла Каті Осадчій у ефірі програми "Світське життя", повідомляє Gazeta.ua.

"Ці люди, які запропонували мені підписати цей лист, ідуть на допомогу в соціальних питаннях. За підтримки Віктора Федоровича Януковича сьогодні іде повна відбудова школи, в якій навчається моє дитя. Дійсно, у мене не було вибору", - пояснила Сумська.

"Ну, я могла б, так би мовити, проявити свою ініціативу і сказати своє "фе". Але я цього не зробила", - зізналася вона.

Сумська сказала, що співчуває екс-прем’єру Юлії Тимошенко, як і кілька місяців до підписання згаданого листа: "І зараз співчуваю. Як жінці. Як політичному лідеру".

"Вона (Тимошенко) надзвичайно харизматична і рівних їй немає. Серед жінок. І це очевидно. Всі ми це знаємо. І я особисто вважаю все ж таки, що така жінка не мала б сидіти у в'язниці. Але листа я підписала, тому що у мене не було вибору", - наголосила артистка.

"Мені було не легко, я отримувала смс-ки на особистий мобільний з конкретними погрозами: "Вийдіть, Роксолано! Вийдіть, покайтесь перед українським народом!", - навела Сумська приклад погроз, які отримувала після підписання того листа щодо ситуації з Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування