Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донька Тимошенко: Мене не пускають до мами і не передають продукти

Четвер, 10 травня 2012, 14:47

Захисники Юлії Тимошенко Сергій Власенко та Євгенія Тимошенко не змогли потрапити до екс-прем’єра, яка знаходиться в харківській лікарні.

Про це вони заявили під час брифінгу, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами Власенка, він близько 10-ї ранку приїхав до керівника Качанівської колонії Івана Первушкіна аби з’ясувати, в якому режимі захисники можуть відвідувати Тимошенко.

Власенко зазначив, що начальник колонії пообіцяв бути у лікарні близько 12-ої години дня, "але досі в лікарні його немає і зв’язатися по мобільному неможливо, оскільки телефон вимкнений".

За його словами, коли вони з Євгенією Тимошенко піднялися на 9-й поверх, де знаходиться Тимошенко, чоловік у цивільному заборонив їм заходити, при цьому не представився, але зазначив, що він є працівником колонії.

За словами захисника, під час короткої розмови з німецьким лікарем Хармсом, той повідомив, що на сьогодні немає об’єктивних причин, чому б не зустрітися з Тимошенко.

"Навпаки, лікар вважає, що їй було б корисно якомога більше спілкуватися з родиною та захисниками", - зазначив Власенко.

Він також наголосив, що минулого разу, коли його не пускали до Тимошенко "з надуманих причин, потім з’ясувалося, що вона була побита під час перевезення до лікарні".

У свою чергу донька Тимошенко повідомила, що родина, за рекомендаціями німецького лікаря Хармса, зібрала необхідні продукти харчування, які потрібні для виведення екс-прем’єра з голодування, проте тюремники відмовляють їх передавати.

Євгенія Тимошенко припускає, що її мати продовжує голодування, "адже тих продуктів, які були рекомендовані лікарем Хармсом, в раціоні колонії немає".

За її словами, лікар звертав увагу, що розпочинати медикаментозне лікування Тимошенко можливо лише буде після виходу її з голодування, на що потрібно не менше 10 днів.

Євгенія Тимошенко також нагадала, що лікар Хармс зазначав, що стан Тимошенко дуже важкий і лікування необхідно розпочинати негайно, інакше можуть бути тяжкі наслідки, навіть інвалідизація.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...