Адвокат Розинської допускає, що її хотіли вбити

Четвер, 17 травня 2012, 18:19

Побиття телеведучої Наталії Розинської є замовним і могло мати на меті навіть її вбивство.

Таку думку висловив її адвокат Микола Неділько, якого цитує ТСН.

"Її били жорстоко, поки вона не втратила свідомість. Можливо, я буду наполягати на тому, щоб розглядали версію про те, що це була спроба виконати замовне вбивство", - зазначив він.

"Якби вона не закричала, її фактично вирубили з першого удару, але вона не одразу втратила свідомість, вона почала кричати. Вони можливо перелякались, що вийдуть сусіди побачать і зможуть їх потім впізнати", - додав адвокат.

Він розповів, що навколо була купа відеокамер - на цьому будинку і на сусідніх. Але у міліції станом на сьогодні цих відеоматеріалів немає. Недільку пояснили у міліції, що камери були вимкнені, тож упізнати нападників не вдасться.

"Я напряму пов'язую напад, по-перше, із справою майора Мельниченка, тому що Розинська на сьогодні є дружиною майора Мельниченка. Також я пов'язую цю справу із інцидентом, що відбувся у неї зі співробітниками спецпідрозділу ДАІ "Кобра", - сказав Неділько.

"Основна версія - що побиття носить замовний характер. Мотивація тих осіб, які її били, досі не встановлена", - наголосив він.

За словами адвоката, нападники не сказали ведучій жодного слова, не висловили жодних погроз. Чому вони б'ють і що їх на це спонукало, також не сказали. Розинську не пограбували, не намагались вчинити сексуальне насилля.

"Суто побили і пішли", - підсумував Неділько, зазначивши, що цих чоловіків вона раніше ніколи не бачила і не спілкувалась з ними.

Він впевнений - жодної особистої мотивації у нападників не було. До того ж вони були абсолютно тверезі.

"Станом на сьогодні вона вже не може нічого робити. Вона не може ні по судам ходити, нічого. Її фактично зараз вже залякали. Вона боїться навіть версії озвучувати пресі", - уточнив Неділько.

Сама Розинська розповіла, що перелому ноги у неї немає. Але їй дуже важко рухатись, бо у неї струс мозку і забій нирки.

"Болить голова, дуже нирка болить. У мене забій нирки. Не можу пересуватись. У мене струс мозку", - сказала Розинська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News