У Симоненка мітингували підлітки, які не знають, що таке КПУ?

Середа, 2 травня 2012, 16:50

Значна частина учасників мітингу в честь 1 травня, організованого КПУ, були проплачені, далекі від комуністичних ідей люди, зокрема підлітки.

Про це повідомляє у своєму матеріалі журналіст видання "Тиждень", який сам взяв участь у першотравневому мітингу на платній основі, пише УНІАН.

За словами журналіста, записатись у "комуністи" почали пропонувати за кілька днів до проведення ходи. Оголошення з’явилися у соціальних мережах. Рекрутери обмінювались із охочими контактами і розповідали, куди і на котру прийти для участі у ході.

За тимчасове "прийняття комуністичних ідеалів" організатори пропонували винагороду у 40 гривень.

Деякі учасники мітингу, які прийшли на нього добровільно, згідно зі своїми переконаннями, обурювались такій явній спекуляції.

"Куди ж вони дітей понавозили! Ці ж малолітні нічого не знають ані про Леніна, ані про комуністів", - цитує видання одну учасницю мітинга.

"Я одного хлопчину, років 15 на вигляд, спитала, чи знає він, що таке КПУ. А той собі очі долу опустив, щось буркоче незрозуміле. Понавозили з периферії народу", - обурювалася жінка.

По закінченні дійства "учасники", з невеликим, правда, запізненням, отримували свої гонорари просто на Майдані та прилеглих до нього вулицях. Їм також дарували картузи із символікою КПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування