Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Європарламентар каже, що Тимошенко проти асоціації

Неділя, 20 травня 2012, 17:17

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступає проти підписання та ратифікації Європейським Союзом узгодженого з Україною наприкінці минулого року договору про асоціацію.

Про це повідомляє польське інформаційне агентство РАР з посиланням на віце-главу Європарламенту Яцека Протасєвича, який у суботу відвідав Тимошенко у лікарні в Харкові.

Євродепутат сказав, що Тимошенко на зустрічі з ним висловила думку, що європейська інтеграція насправді не є пріоритетом для чинної української влади.

"Вона вважає, що європейська політика до української еліти повинна бути "твердою політикою", включно із замороженням процесу підписання та ратифікації договору про асоціацію Україна-ЄС", - цитує Протасєвича УНІАН.

Політик, який входить у польську партію влади "Громадянська платформа", сказав, що Тимошенко просила європейських політиків, які вирішать приїхати в Україну на матчі Євро-2012, не дозволити використати себе для "виборчої пропаганди" влади в Україні.

"Тимошенко вважає, що позиція Польщі, аби політики не бойкотували Євро-2012, а дуже обережно планували свою присутність в Україні, є мудрим", - сказав Протасєвич.

Як відомо, Тимошенко раніше закликала Євросоюз підписати договір про асоціацію з Україною, незважаючи на її справу, яку європейські політики вважають "політично вмотивованою" та вимагають від українських властей звільнення екс-прем'єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування