Кум Табачника задобрює киян "перевіреною" гречкою

П'ятниця, 25 травня 2012, 11:10

Депутат від Партії регіонів Максим Луцький агітує киян, роздаючи їм традиційні для передвиборчого періоду продовольчі пайки.

Продукти роздають мешканцям Солом’янського району, бо саме за ним закріплений кандидат в депутати Луцький, повідомили "Українській правді. Київ" читачі.

За словами місцевих мешканців, у пайок входить по кілограму гречки, пшона, цукру та борошна, банка згущеного молока, пляшка олії та печінковий паштет.

Фото з Facebook Кутєпова 

Таким чином нардеп Луцький оцінює голос киянина у приблизно 70 гривень.

Раніше "Українська правда" писала, що Луцький, який є кумом міністра освіти Дмитра Табачника, балотуватиметься у мажоритарному окрузі на Солом'янці у Києві.

Передвиборчу агітацію регіонал розпочав ще в минулому році. Зокрема, Луцький запам’ятався тим, що наліпив своє обличчя на ліки від Червоного хреста, які роздаються безкоштовно.

Депутат знаходить підхід до різних верств населення по-різному – до кого пляшкою шампанського зі своїм обличчям, до кого шоколадкою і йогуртом, до кого упаковкою кексів.

Як відомо, передвиборчий підкуп виборців розпочав і екс-секретар Київради Олесь Довгий, який також балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів. Перед новим роком він агітував київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Згодом стало відомо, що Довгий взявся агітувати виборців і через цукеркові набори для дошкільнят у дитсадках.

Таким же продуктовим набором "ловить" виборців і "вихованка" мера Києва Леоніда Черновецького Алла Шлапак.

Водночас Довгий регулярно нагадує про себе, як не запрошеннями, то зустрічами з лікарем, то газетами "Дніпровська родина", які розкидають у кожну поштову скриньку у Дніпровському районі Києва.

 Фото з Facebook Кутєпова
 Фото з Facebook Кутєпова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування