У Азарова запевняють, що у дитячої лікарні грошей на "Євро" не взяли

П'ятниця, 1 червня 2012, 18:42

У дитячої лікарні "Охматдит" залишаються 200 мільйонів гривень для будівництва лікувально-діагностичного центру.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів з посиланням на Міністерство охорони здоров’я.

В уряді уточнили, що у 2011 році на території НДСЛ "Охматдит" розпочато будівництво сучасного лікувально-діагностичного комплексу.

Фінансування виготовлення проектно-кошторисної документації та початок будівництва в 2011 році здійснювалось за кошти, які були передбачені "Укрєвроінфрапроекту" в Державній цільовій програмі підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році і становили 230 мільйонів гривень.

У 2012 році для продовження будівництва нового корпусу на території НДСЛ "Охматдит" та закупівлі відповідного обладнання було передбачено "Укрєвроінфрапроекту" 50 мільйонів гривень.

Водночас, для продовження будівництва нового корпусу НДСЛ "Охматдит" у Державному бюджеті на 2012 рік за бюджетною програмою "Будівництво сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" МОЗ було передбачено 200 мільйонів гривень.

"Тобто фінансування зведення згаданого закладу здійснювалося за двома програмами", - уточнили в Кабміні.

Як відомо, раніше громадські організації заявили, що Кабінет міністрів передає на "Євро-2012" 200 мільйонів гривень, які передбачалися на будівництво лікувально-діагностичного комплексу дитячої лікарні "Охматдит".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News