Росіянам за бійки у Варшаві дали по два-три місяці в'язниці

Четвер, 14 червня 2012, 22:22

Реальні строки тюремного ув'язнення отримали щонайменше два росіянина з 26 затриманих за безлади в день матчу Росія - Польща 12 червня.

Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на прес-секретаря Варшавського окружного суду Войчеха Малека.

За його словами, суд центрального району Варшави Середмістя виніс у четвер 23 вироки, з яких тільки один виправдувальний.

"Серед засуджених два громадянина Російської Федерації та два громадянина Іспанії. Всі вони засуджені до тюремного ув'язнення", - сказав він.

Як повідомили в посольстві Росії в Варшаві, зараз із судів стікається інформація про вироки, яка буде узагальнена пізніше.

Достеменно відомо, що Варшавський райсуд засудив 20-річного москвича Дмитра Абрамова до трьох місяців тюремного ув'язнення за бійку.

Як уточнив прес-секретар Варшавського окружного суду, один з росіян засуджений до трьох місяців позбавлення волі, другий - до двох.

Ще чотири росіянина будуть чекати суду за гратами, тому що в їх справі виявилося недостатньо доказів.

Суд району Прага-Полудня заарештував їх на три місяці, щоб дати поліції завершити розслідування, яке зажадало більше часу, сказав прес-секретар окружного суду Варшава-Прага Марчін Лоховскі.

За його словами, а в даний час проходять слухання у справі ще двох російських громадян, один з яких звинувачується в інциденті з фаєром, іншого судять за вихід на поле під час матчу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування