Німецький благодійник назвав брехнею слова матері побитої Попової

Понеділок, 18 червня 2012, 13:29

Німецький благодійник Рейко Опітц та його медіа-група припиняють допомогу побитій українці Олександрі Поповій та обіцяють повернути її документи.

Про це йдеться в заяві медіа-групи "Berliner TagesZeitung" у відповідь на заяву матері Попової Алли Гудзь про те, що Опітц, який пообіцяв організувати Олександрі реабілітацію в клініці в Європі, вимагає за повернення паспортів дівчини 24 тисячі євро.

У компанії благодійника поведінку матері Попової називають "невдячною" і не розуміють причин її "незрозумілої поведінки і брехні".

"Те, що пан Опітц і медіа-група припиняють будь-яку допомогу Олександрі, є логічним наслідком, викликаним невдячною поведінкою Алли Гудзь і її публічною брехнею від 16-го червня", - сказано в заяві.

"Документи цієї сім'ї, згідно взаємного погодження між паном Опітц і родичами Олександри, що проживають в Німеччині, будуть відправлені дипломатичним кур’єром в посольство України в Берліні (Німеччина)", - заявляє медіа-група.

Компанія засуджує "дивну поведінку сім'ї Олександри Попової, оскільки пан Опітц не бажає бути медійною іграшкою матері Олександри і її адвоката".

"Доктор Хармс і пан Опітц можуть надати підтвердження своїх активних зусиль організувати для Олександри Попової місце в найкращій реабілітаційній клініці Європи", - сказано в зверненні.

Юридичний відділ медіа-групи додає до листа офіційний діагностичний висновок доктора Лутца Хармса, провідного невропатолога і директора клініки "Шаріте" в Берліні, котрий проводив медичний огляд Олександри, організований Опітцом у клініці Миколаєва.

 
 

Опітц і його медіа-група "молитимуться за Сашу і мають надію, що її сім'я стане все таки на правильну дорогу життя".

На думку юридичного відділу медіа-групи, якщо Алла Гудзь продовжуватиме так поводитися, то вона відлякає її й інших благодійників, бо "благодійництво – це допомога від щирого серця і (воно) точно не потребує медіа-скандалів".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування