Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв знайшов докази чорного піару про Україну в Європі

П'ятниця, 22 червня 2012, 12:44

Секретар РНБО Андрій Клюєв вважає, що вдячна реакція іноземних уболівальників та футбольних функціонерів підтверджує, що проти України у Європі проводили сплановану інформаційну кампанію.

Про це він заявив, коментуючи заяви заступника директора управління з питань футболу Великобританії Ентоні Конніфорда та головного тренера збірної Англії з футболу Роя Ходжсона, повідомляє прес-служба Клюєва.

За словами секретаря Ради національної безпеки і оборони України, і офіційні представники різних країн, і члени європейських футбольних команд кажуть, що всі побоювання уболівальників, засновані на поширюваних у ЗМІ чутках, розвіялися.

"Приємно відзначати, що громадяни європейських країн відгукуються з вдячністю і похвалою про нашу країну. Багато чого з того, що вони чули по телевізору, особливо про расизм, виявилося абсолютною неправдою", - зазначив Клюєв.

"Іноземні вболівальники позитивно відгукуються про проведену нами колосальну роботу, привітний прийом і доброзичливість українського народу і учасників Євро-2012", - додав він.

Секретар РНБО переконаний, що Україна та Польща і завершення фінальної частини чемпіонату проведуть на такому ж високому рівні, який відзначають іноземні колеги.

"Не помилюся, якщо скажу, що, наприклад, позиція англійського тренера Роя Ходжсона обумовлена ​​його солідним тренерським досвідом, а не прагненням зробити реверанс за помилку угорського судді на користь збірної Англії", - сказав Андрій Клюєв.

Раніше головний тренер збірної Англії з футболу Рой Ходжсон заявив, що побоювання багатьох англійських футбольних фанатів щодо приїзду в Україну та Польщу виявилися безпідставними.

"Було багато побоювань у пресі, як цей турнір буде виглядати. Я думаю, що багато наших уболівальників сюди не приїхали, бо читали якісь жахливі історії, які можуть статися в Україні та Польщі. Але я можу сказати, що нас дуже приємно приймали. І дуже шкода, що Польща та Україна вже не беруть участь у турнірі", - цитує його прес-служба Клюєва.

Також заступник директора управління з питань футболу (Великобританія) Ентоні Конніфорд заявив, що всі побоювання англійських фанатів, які були перед приїздом в Україну, розвіялися. "Повертаючись до Англії, вони розповідають, як вони вражені вашою чудовою країною. Всі страхи зникли", - сказав він.

Високу оцінку рівня заходів безпеки в Україні на прес-конференції дали і співробітники правоохоронних органів з Португалії, Німеччини та Польщі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
15:06
ОПЕК пропонує Намібії підтримку з надією на її приєднання до організації
15:02
У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил
14:57
ЗМІ: Франція пропонує ЄС нові санкції для боротьби з російською дезінформацією
14:55
ВРП схвалила звільнення судді Тандира, який збив на смерть нацгвардійця 
14:54
УВАГАМи зібрали мільйон🔥 Звернення Севгіль Мусаєвої
14:52
РФ постачатиме газ до Китаю на майже 30% дешевше, ніж європейським споживачам
Усі новини...