Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саламатін пропонує військовим розводити худобу

Субота, 23 червня 2012, 15:47

Міністр оборони Дмитро Саламатін розробив план реформування господарської діяльності військових частин.

Як повідомляє "Дзеркало тижня. Україна", відповідно до плану, який вже направлений на адресу 11-ти міністерств і відомств, військовим частинам запропоновано додати 78 нових видів господарської діяльності.

Зокрема, глава оборонного відомства запропонував військовим зайнятися розведенням великої рогатої худоби, буйволів та домашньої птиці. Це крім випасу свиней, овець і кіз, вирощування ягід, горіхів і "інших фруктів".

"Аграрна політика в армії майбутнього, відповідно до планів Саламатіна, на першому місці. Окрім скотарства, військові частини вирощуватимуть зернові й технічні культури, займатимуться декоративним садівництвом. Але це ще не все. На армійські частини покладається продаж зерна, переробленого тютюну й комбікормів, оптова торгівля живими тваринами", - пише автор.

"Не наважився Дмитро Альбертович на продаж шкур, виключивши цю позицію з переліку господарської діяльності військових частин. А ось роздрібну торгівлю алкогольними напоями, продуктами харчування та ресторанний бізнес твердо вирішив залишити", — йдеться в статті.

При цьому міністр зробив примітку до розробленого документу про те, що військові частини, що займаються оптовою та роздрібною торгівлею, можуть продавати лише ту продукцію, яку самі виробляють.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...