Керівництво Донецької залізниці в реанімації. Через Hyundai?

Неділя, 24 червня 2012, 14:51

В результаті виробничої суперечки двоє керівників Донецької залізниці потрапили в реанімацію, третій затриманий за нанесення ножових поранень.

Про це повідомляє в неділю донецький сайт "Остров".

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС на Донецькій залізниці, "23 червня в міліцію на станції Донецьк надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення залізничної лікарні звернулися двоє 52-річних працівників вагонного депо з ножовим проникаючим пораненням черевної порожнини. Зі слів потерпілих, поранення вони отримали на території вагонного депо станції Донецьк".

На місці події міліціонери встановили підозрюваного у скоєнні цього злочину. Як з'ясувалося, він є 60-річним працівником ДП Донецька залізниця.

"Зі свідчень затриманого, він завдав потерпілим ножові поранення під час раптово виниклої сварки. Попередньо встановлено, що конфлікт виник на побутовому ґрунті", - йдеться в повідомленні.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.15 (замах на злочин), ч.2 п.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Підозрюваного арештовано. Проводиться розслідування.

У свою чергу, донецький сайт "PRO-TEST" повідомляє, що потерпілими є начальник пасажироперевезень на дорозі Володимир Міхненко і його перший заступник Олег Аксьонов. А поранення їм завдав начальник залізничного депо Олександр Кутько.

За інформацією видання, конфлікт розгорівся близько першої години ночі 23 червня і був обумовлений несправностями нових поїздів "Хюндай".

"Після чергової поломки корейського поїзда начальник пасажироперевезень на Донецькій залізниці Міхненко В.А і його перший зам Аксьонов О.Н вирішили відвідати начальника залізничного депо Кутька А.В. за місцем його роботи", - пише видання.

"Не особливо соромлячись у висловах, візитери пояснили останньому, що питання успішної адаптації потягів "Хюндай" до українських залізничних реалій знаходиться на особистому контролі президента України, відчитали Кутька і зажадали від нього негайного усунення технічних несправностей", - йдеться в матеріалі.

"Начальник депо відповідав щось на кшталт того, що він не винен у тому, що із закордонними новинками постійно якісь проблеми, і нескінченно лагодити їх він не наймався. Важко уявити собі, як саме і за допомогою яких аргументів Міхненко і Аксьонов намагалися переконати Кутька у своїй правоті, але все закінчилося тим, що начальник депо схопився за ніж. Що цікаво, за нашими даними, він був абсолютно тверезий", - стверджує "PRO-TEST".

За інформацією видання, всі троє учасників інциденту є членами Партії регіонів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування