Одеський журналіст каже, що платив Шустеру за участь у якійсь програмі

Понеділок, 25 червня 2012, 14:55

Екс-головний редактор газети "Одеський вісник" і телеведучий Григорій Кваснюк заявив, що за участь у програмі Савіка Шустера він сплатив близько 60 тисяч гривень.

Про це він сказав у коментарі "Телекритиці".

За його словами, за участь у програмі сплачуються в касу.

"Платять готівкою. Це було давно, у 2010 році (дату ефіру пан Кваснюк не уточнює). Деталей не пам'ятаю, але я привіз близько 60 тисяч гривень", - сказав він.

"Заплатив їх у самій студії на другому поверсі, наприкінці коридору, ліворуч. Там стояло кілька людей, щоб сплати. Я платив за те, що взяв участь. Не можу вам показати платіжного документу, тому, що його зараз у мене нема, адже це було давно. Але не думаю, що в цьому є якійсь секрет. Там не було підпілля", - сказав він.

На уточнююче запитання, про що йшлось у його квитанції, Кваснюк зазначив, що "не читав, але гроші давав".

У 2010 році "Савік Шустер студія" робила спецпроект "Свобода вибору" про місцеві вибори за участі Савіка Шустера.

Програма створювалася за кошти учасників, і, ймовірно, телеведучий міг бути одним з них. Однак Кваснюк наполягає, що брав участь саме у "Шустер live".

У відповідь на прохання "Телекритики" прокоментувати цю заяву пана Кваснюка шеф-редактор "Савік Шустер студії" Володимир Долін зазначив:

"За участь у"Шустер live" ніколи і ні при яких умовах ні з кого грошей не беруть, не брали і брати не будуть, поки я шеф-редактор".

"А в якій програмі брав участь Кваснюк, нехай він пригадує. Також нехай шукає квитанцію, і ми розберемось, де він брав участь. До речі, для колишнього міліціонера заявляти, що квитанцію загубив, кому платив - не знаю, а Савік бере хабарі - це наклеп", - додав Долін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування