Опозиція зробила винним у мовному злочині підвішеного за щось Литвина

Середа, 6 червня 2012, 13:35

Фракції "БЮТ-Батьківщина" та "Наша Україна – Народна Самооборона" заявляють, що голова Верховної Ради Володимир Литвин після вчорашнього голосування законопроекту про мови намагається прикрити свою зраду України фальшивими звинуваченнями на адресу  опозиції.

Про це йдеться в заяві опозиційних фракцій.

"Черговий проявом такої зради  стали дії спікера під час ганебного голосування за законопроект Партії регіонів про фактичний статус російської мови як державної. Цей законопроект зусиллями, в тому числі пана Литвина, розколює Україну і закладає міну під її державність.  Тепер спікер намагається перевести стрілки на опозицію, прагнучи  зберегти рештки рейтингу у виборчому окрузі на Житомирщині", - вказують опозиційні депутати.

"Пан Литвин швидко "забув", як він вчергове порушив Регламент Верховної Ради та рішення Погоджувальної ради фракцій про порядок розгляду законопроектів. Як слухняний виконавець вказівок Партії регіонів взяв під козирок і протягнув ганебний законопроект Колесніченка-Ківалова", - заявили вони. 

"Всі найгірші рішення цього скликання парламенту, більшості імені Януковича приймались за прямої участі спікера. Тепер, з наближенням виборів, він злякався, що може програти навіть у "пригодованому" за державний кошт окрузі",  - говориться в заяві двох фракцій.

"Нас не цікавить, за  що там влада підвісила Литвина. Вражає його цинізм, коли спікер так намагається зберегти власну шкіру і продовжити перебування у теплому кріслі, що готовий на будь-яку брехню. Але всі зрадники рано чи пізно отримають по заслугам від українського народу", - наголошує опозиція.

Як відомо, дехто з опозиціонерів вважає, що опозиція сама винна в тому, що закон про мови було проголосовано. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування