Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДУСЯ заперечує, що купувала малину по 672 гривні

Четвер, 7 червня 2012, 18:14

Генеральний директор підприємства "Гарант-сервіс" Державного управління справами Тамара Козіянчук спростовує закупівлю малини за 672 гривні.

Про це вона заявила "Радіо Свобода".

"Даю вам слово честі, що це брехня. Переплутали з цією малиною. Такого взагалі не могло бути. Це могла коштувати упаковка, в якій кілька кілограмів, це потрібно перевірити, а потім балакати. Ми не Президента обслуговуємо, а гостей, які у нас замовляють і контролюють кожен шматочок хліба", - заявила вона.

"Ми беремо продукцію з підприємств, які мають сертифікат, підтверджений лабораторією.  Якщо купувати на базарі, воно може бути на гривень 10 дешевше, тому що ті  люди не платять податків. Ми працюємо тільки за безготівковим розрахунком. На сьогоднішній день по 25 гривень йде полуниця, черешня – 30 гривень і абрикоси по 30 гривень. За цю брехню потрібно в суд подати", – сказала Козіянчук.

​​Раніше видання "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель" повідомило про те, що "Гарант-сервіс" уклав низку угод з ТОВ "Хімконтракт" та ДП "Чайка" на придбання фруктів, ягід та овочів на загальну суму понад 2 з половиною мільйони гривень.

Згідно з інформацією "Вісника державних закупівель", черешня придбана по 63 гривні за кілограм, полуниця – по 66 гривень. При цьому імпортну черешню, як пише видання, придбано по 204 гривні за кілограм, імпортну полуницю по 312 гривень за кілограм.

Найдорожче в переліку замовленої продукції коштує імпортна малина – 672 гривні за кілограм. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...