Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Владику-регіонала труїли, тому що він може сісти в крісло Володимира?

Середа, 11 липня 2012, 17:48

Намісника Києво-Печерської лаври й депутата Київради від Партії регіонів владику Павла  (Петро Лебідь) могли отруїти тому, що він є одним із претендентів на пост глави УПЦ.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

"В УПЦ говорять, що вороги в намісника Лаври є, як у будь-якої православної людини. Зокрема, він є одним із претендентів на пост глави УПЦ", пише видання.

Разом з тим сам владика вже повернувся до виконання своїх обов'язків і говорить, що нікого не підозрює й не має наміру вживати якихось надзвичайних заходів.

"Тим, що сталося, Господь показав, що в немочі людської виконується сила Божа. Якщо подивитися з духовної точки зору, Господь уже не вперше показав мені Свій Промисел і Свою волю – я залишився живим під час пожежі в Московській духовній семінарії в 1986 році, коли загинули п'ять людей, з якими ми жили в кімнаті… Якщо доведеться постати перед Господом – я не боюся, тому що в мене немає й не буде ворогів, а хто це зробив – Бог їм суддя", - сказав владика.

Разом з тим керівник прес-служби УПЦ МП Василь Анісімов сподівається, що СБУ проведе розслідування.

"Зараз ми дуже стурбовані. Так не має бути, і, незважаючи на те, що владика не став писати заяву, ми сподіваємося, що СБУ проведе розслідування за фактом інформації, яка з'явилася в пресі. Не тільки вищих представників церкви, а будь-яку людину труїти не повинні", - сказав він.

За словами Анісімова, аналізи показали, що ртуть і миш'як потрапили в організм владики разом з їжею.

У СБУ заяву керівника прес-служби поки не коментують.

 Як повідомлялося раніше, у крові владики Павла (Петра Лебедя) знайшли отруйні речовини — ртуть і миш'як.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування