Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін заїхав до байкерів попри велике запізнення до Януковича

Четвер, 12 липня 2012, 17:39

Президент Росії Володимир Путін почав свій робочий візит в Україну з відвідування табору клубу байкерів "Ночные волки".

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", дорогою з Севастополя до Ялти він зробив незаплановану зупинку, щоб привітати своїх давніх товаришів і їхнього лідера "Хірурга", а потім відправився на переговори з Віктором Януковичем.

Путін раніше вже бував на цій базі "Нічних вовків" під Севастополем, де регулярно проводяться зльоти мотоциклістів і байк-шоу. Крім того, він відвідував такі заходи й на інших майданчиках, зокрема в Новоросійську.

На під'їзді до табору Путіна зустрів "Хірург" – і вони тепло обмінялися вітаннями.

Лідер "Нічних вовків" запросив президента на чергове байк-шоу, яке відбудеться там 20-21 липня.

"Якщо ви самі не зможете, можливо, запишіть відео звернення до хлопців, вони дуже просили", - сказав байкер.

"Обов’язково зробимо", - відповів Путін.

"Хірург" розповів, що байк-шоу цього року буде присвячене героїчній історії Севастополя. За його словами, у цьому місті дуже добре ставляться до "Нічних вовків" і просять "не віддавати Севастополь".

"Не віддавайте Севастополь", - сказав Путін.

"Але й Новоросійськ не забувайте", - додав він.

Лідер байкерів розповів Путіну, що наступного року "Нічні вовки" планують зробити шоу у Волгограді, присвячене 70-річчю Сталінградської битви, а в 2014 році збираються провести міжнародний зліт у Сербії за участю російських, українських і сербських байкерів.

Путін поцікавився, скільки членів клубу відвідують табір під Севастополем. За словами "Хірурга", тут бувають до 80 тис байкерів за літо. "Це не просто розвага, це перетворилося на народну дипломатію", - додав він.

Президент звернув увагу на те, що в клубі стало більше дівчат: "Минулого разу, коли я у вас був, не звернув увагу, і мені сподобалося, як ви, такі здорові мужики, з ними поводитися, дбайливо, з повагою", - з посмішкою зазначив він.

Байкери вручили в подарунок Путіну куртку з символікою свого клубу й попросили сфотографуватися на пам’ять. Після цього Путін направився на переговори з Януковичем.

Станом на 17:37 президенти вже зустрілися, сфотографувалися перед входом у Лівадійський палац і почали двосторонні переговори в Ялті в кабінеті Рузвельта.

Путін прибув до Криму із запізненням у понад 4 години.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування