Ківалов побудував у Одесі палац

Четвер, 12 липня 2012, 23:07

В Одесі депутат від Партії регіонів і автор скандального мовного закону Сергій Ківалов побудував справжній палац за 4-метровим парканом.

Декларується, що цей палац човнова станція для студентів, повідомляє програма "Гроші".

Як розповіли програмі, ця земля з державної власності була передана Міжнародному Гуманітарному Університету під приводом відпочинку викладачів та студентів.

З кореспондентами програми у будинку спілкуватись не захотіли.

За словами місцевих, тут відпочиває "регіонал" Ківалов та його близькі.

Неподалік ще кілька років тому був пляж санаторія. Тепер територію огородили височенним парканом з колючим дротом. Офіційно тут будують пансіонат, проте одесити говорять, що це дача депутата Василя Хмельницького.

"Хмельницький прилітає сюди на вертольоті. Там біля дерев'яного будиночка сідає. Тут його дача", - розповів один із місцевих.

Натомість журналістів з-за паркану переконували, що вертоліт тут ніколи не сідав, а маленькі дерев'яні будиночки з супутниковими антенами та садочком - недобудований пансіонат.

Вже перед виходом сюжету до програми надійшов лист від Ківалова. Депутат написав, що базу будують за приватні кошти, і він дійсно любить там відпочивати, але запевнив, що всі інші одесити також можуть в будь-який момент прийти і відпочити разом з ним.

Відповів також і Василь Хмельницький.

"В районі колишнього нудистського пляжу будується пансіонат, де мій друг орендує будинок. Іноді я дійсно відвідую його. Для цього я використовую орендований вертоліт. Згідно з моїми статками, я можу собі це дозволити", - написав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування