Власенко про "контрабанду" і ліки: Це брехня і спецоперація влади

П'ятниця, 13 липня 2012, 17:50

Захисник Юлії Тимошенко, депутат від "Батьківщини" Сергій Власенко називає брехнею і інформаційною операцією з боку влади матеріали про його причетність до контрабанди.

"Розповсюджують таку брехню. Я маячню такого рівня не коментую", - сказав він у коментарі "Українській правді" спершу.

"Абсурд коментувати немає сенсу. Вся країна бачила, чим я займався весь 2011 рік", - додав Власенко.

За його словами, "у нас синхронно розпочалися спецоперації з дискредитації німецьких лікарів, почалися пропагандистські операції різного характеру проти Юлії Володимирівни Тимошенко, скеровані на те, щоб обґрунтувати в суспільній свідомості необхідність її перевезення із лікарні до Качанівської колонії, не провівши належного лікування".

"І вони це хочуть зробити для того, щоб пришвидшити розгляд справи в Харкові щодо усних вказівок Тимошенко у ’97 році, коли вона вже не працювала в корпорації ЄЕСУ", - сказав Власенко.

"Тобто це "нормальна" для нашої країни планова масова акція, скерована, по суті, на всіх, хто так чи інакше пов’язаний із Юлією Володимирівною", - додав захисник екс-прем’єра.

Однією зі складових цієї акції він вважає й інформацію про те, що в душі Тимошенко знайшли невжиті ліки.

"Юлія Володимирівна про цю ситуацію дізналася від мене. Вона виконує всі рекомендації німецьких лікарів, всі повністю. Тому оце черговий приклад таких інформаційних та інших спецоперацій", - заявив Власенко.

"Розповсюдити якусь таку незрозумілу інформацію: знаєте, ми тут знайшли, чи не знайшли, чи невідомо хто, чи не відомо як… Це підготовка суспільної свідомості – є такий технологічний хід. Вони нібито не сказали, що Юлія Володимирівна винна, але вони на це натякали. Це ота маленька ланка в ланцюгу тих спецоперацій, про які я кажу", - зазначив він.

Власенко переконаний, що за цими спецопераціями стоїть влада.

"Сто процентів (дії влади). А чиї? Мільйон процентів. Ви подивіться, де ці інформації починаються, хто їх перший розповсюдив і чому вони далі розповсюджувалися", - сказав він.

"Звичайно, це спецоперації ідеологічні. Якщо інформацію розповсюджує сайт, який називається "зливний бачок" або помийка в народі, який пов’язують із абсолютно скандальним технологом, а після цього цю інформацію підхоплюють провладні сайти – і то не ті, які вважають себе респектабельними, а ті, які "жовті", то зрозуміло, що це таке", - додав Власенко.

Раніше у п’ятницю державне інформагентство "Укрінформ" із посиланням на маловідомий ресурс "Видео новости" повідомило, що в інтернеті з’явилися документи про причетність нардепа Власенка до контрабанди з Афганістану в Україну культурних цінностей і спробі організації контрабандного вивозу дорогоцінних каменів з Афганістану.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування