У лікарні блок Тимошенко заварюють ґратами

Понеділок, 16 липня 2012, 15:02

У екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ "Укрзалізниця" у Харкові, на тілі з'явилися висипання.

Про це на брифінгу перед лікарнею сказав захисник Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи інформацію російських ЗМІ про те, що в екс-прем'єра з'явився висип, повідомляє УНІАН.

"Я не маю повноважень коментувати нюанси, але цю інформацію я можу повністю підтвердити", - сказав Власенко.

Він також стверджує, що на судмедекспертів, що готують висновок про стан здоров'я Тимошенко, здійснюється тиск, повідомляє  "Інтерфакс-Україна".

За словами Власенка, справжньою причиною відсутності результатів є не великий обсяг медичної документації, а небажання фахівців виходити за рамки закону.

"Експерти, розуміючи, що експертиза призначена, мабуть, незаконно, що питання, які їм ставляться, виходять за рамки компетенції судово-медичних експертів, просто відмовляються готувати документи. Тому зараз на них здійснюється божевільний тиск", - сказав захисник екс-прем'єра.

Він нагадав, що в газовій справі Тимошенко експертизи робили за одну-дві ночі.

"А отут експертам начебто б не вистачило два тижні. Це все говорить про одне: експертиза має бути такою, якою вона потрібна діючій владі", - додав Власенко.

На його думку, додаткові ґрати, які зараз установлюються на вході зі сходів на 9-му поверсі, де знаходиться палата Тимошенко, потрібні для того, щоб народні депутати не могли перешкодити "незаконному вивозу" екс-прем'єра.

Фото з сайту БЮТ

Як відомо, Тимошенко в жовтні 2011 року була присуджена до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових угод з Росією в 2009 році.

З кінця грудня 2011 року вона відбуває строк у Качанівській колонії в Харкові. Із травня через погіршення здоров'я Тимошенко перебуває на лікуванні в лікарні "Укрзалізниця" у Харкові (у неї діагностували межхребцеву грижу).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування