Італійське посольство каже, що українців попереджали щодо віз

Середа, 18 липня 2012, 10:40

Посольство Італії в Києві та візовий центр працюють над тим, щоб уникнути несвоєчасного обслуговування українських заявників.

Про це сказано у заяві посольства, розміщеній на його сайті.

"Стосовно інформації, висвітленої нещодавно деякими представниками ЗМІ, Посольство Італії в Україні повідомляє, що Візовий Відділ посольства продовжує в звичному режимі приймати прямі заявки на подання візових клопотань та задовольняти вже подані заявки на всі типи віз у відповідності до графіку призначених прийомів", - сказано у заяві.

"Що стосується товариства VMS, уповноваженого на правах аутсорсінг збирати запити на отримання візи до Італії, повідомляємо, що у зв’язку з постійним збільшенням кількості запитів на туристичну візу для в’їзду до нашої країни (що досягло піку протягом останніх тижнів), дата подання документів до VMS на отримання даного типу візи може бути призначена менш своєчасно та на більш довгий період порівняно зі звичайними строками подання", - додали у посольстві.

У заяві також сказано, що "заявників було своєчасно попереджено та було рекомендовано звертатися до товариства VMS набагато раніше запланованої дати виїзду".

У посольстві назвали "безпідставною" інформацію "деяких представників ЗМІ" стосовно того, що посольство Італії в Україні "не пускає більше українців до Італії" або "припинило видачу віз  українцям" та подібні новини.

Як відомо, візовий центр, який працює з посольством Італії, повідомив, що тимчасово не приймає заявки на туристичні візи. При цьому візовий центр скасував призначені ним раніше інтерв’ю тим людям, які планували подати документи у липні.

Людей несвоєчасно попереджають про скасування зустрічей. Як правило, на цей момент подорожуючі вже мають на руках викуплені квитки і броні готелей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...