Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ступку поховають поруч з Лобановським і Загребельним

Понеділок, 23 липня 2012, 19:07

Видатного актора театру і кіно Богдана Ступку поховають на Байковому кладовищі на центральній алеї.

Про це повідомляє газета "Сегодня".

Прощання з великим майстром розпочнеться у вівторок о 10 ранку в столичному Театрі ім. Івана Франка, яким він керував останні 11 років.

Поховають артиста о 14.00 на Байковому кладовищі на центральній алеї 52-го поля.

У дирекції кладовища повідомили, що на цьому полі поховані такі видатні українці, як легендарний футболіст і наставник київського "Динамо" Валерій Лобановський, письменник Павло Загребельний, відомий модельєр Михайло Воронін, політичні діячі Олександр Зінченко, Георгій Кирпа, Михайло Сирота та інші.

Раніше повідомлялося, що можливо президент Віктор Янукович перерве свою відпустку для прощання з актором. Проте в прес-службі президента не змогли уточнити, чи буде він на прощанні.

Як відомо, Ступка помер 22 липня на 71-му році життя в клініці "Феофанія", де він лежав останні шість місяців.

За словами його сина Остапа Ступки, в січні акторові поставили діагноз "рак кісток". Всі ці місяці хвороба швидко прогресувала, кілька днів тому його стан вкрай погіршилося.

Син актора також спростував інформацію про те, що біля хворого в останні години не було лікарів.

"Про лікарів недостовірна інформація... Лікарі були до останнього. Інформація, яка висить на деяких сайтах, вона буде знята. Дякую всім лікарям, які приклали чимало зусиль для того, щоб якось змінити ситуацію з цією страшною хворобою, але, на жаль, склалося так, як склалося", - цитує Остапа ТСН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування