Соболєв: Опозиції не кажуть, які питання виносяться на позачергову сесію Ради

Середа, 25 липня 2012, 17:13

Представникам парламентської опозиції не повідомляють, які питання буде винесено на позачергову сесію Верховної Ради.

Про це заявив у середу на прес-конференції в Донецьку заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв, пише УНІАН.

"У нас дивовижна ситуація: сьогодні фактично вже залишається п'ять днів до цього, і ніхто не знає. Яка сесія? З якими питаннями збирається сесія? На руки нам нічого не дали", - сказав депутат.

На його думку, позачергову сесію збирають лише для відставки голови ВР Володимира Литвина і його заступника Миколи Томенка, а також для того, щоб змінити закон про Регламент ВР.

"Томенко першим, Литвин – другим номером призначені на зняття на 31 липня. На мій погляд, мета одна – це змінити керівництво Верховної Ради, друга мета – змінити закон про Регламент", - сказав Соболєв.

Народний депутат упевнений, що парламентська більшість вирішила цю норму "терміново змінити, сподіваючись, що вони передавлять ситуацію і їм вдасться обирати свою людину й далі".

"Це ключові питання. А далі - це мішура. Нібито з'явилася за останні два тижні купа законодавчих ініціатив економічного плану. Яких? Чому ми їх досі не бачимо? Чому вони не з'явилися два тижні тому?" - сказав С.Соболєв.

Як відомо, у вівторок радник президента Юрій Мірошниченко заявив, що позачергова сесія Ради може відбутися 31 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News