Шевченко пішов до Королевської

Субота, 28 липня 2012, 15:12

Футболіст Андрій Шевченко приєднався до команди партії "Україна – Вперед!".

Таку заяву він зробив у суботу під час відвідування з лідером партії Наталією Королевською Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату в Київській області, повідомляє прес-служба партії.

"Я хочу реалізувати себе у політиці, поділитися тим досвідом, який набув в Європі, зробити щось для своєї країни. Я прийняв рішення приєднатися до команди Наталії Королевської, тому що "Україна – Вперед!" – це партія майбутнього, це партія молодих лідерів, та це певний вибір між минулим та майбутнім. У політиці я планую підтримувати соціальну сферу та спорт, адже мій головний девіз – у здоровому тілі здоровий дух!", – зазначив він.

У той же час, в інтерв'ю журналістам Шевченко пояснив, чому не пішов в партію "УДАР" Віталія Кличка, повідомляє ICTV.

"Я дуже поважаю Віталіка, я ціную його вклад як спортсмена, як особистість, те, що він зробив для України, але я вважаю, що два великих спортсмени в одній партії - це буде занадто. Політика і спорт - це не зовсім одне й те ж саме. Тому я зробив свій вибір і приєднався до партії "Україна - Вперед!".

1 серпня відбудеться з’їзд партії "Україна – Вперед!", на якому будуть затверджені виборчий список та список кандидатів у мажоритарних округах від партії.

Відео ICTV

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News