"Регіони" запевняють, що Повалій та діти політиків на своєму місці

Вівторок, 31 липня 2012, 20:39

Партія регіонів має намір отримати в майбутній Верховній Раді більшість.

Про це заявив заступник глави фракції Партії регіонів Володимир Рибак в інтерв'ю телеканалу ТВі.

"Ми поставили завдання і не приховуємо - більшість в парламенті Партія регіонів повинна взяти", - зазначив він, додавши, що конкретну цифру мандатів назвати неможливо, тому що виборча система змішана.

Коментуючи затверджені списки Партії регіонів, Рибак уточнив, що партія проводила декілька соціологічних досліджень, і присутність у списку співачки Таїсії Повалій обгрунтована.

"На відміну від артистів, які явно показували явну прихильність до політичних сил, до опозиції, вони з'являлися у всіх виборчих кампаніях, Таїсія Повалій займала чітку позицію. Вона не долучилася нікуди, ні до опозиції, ні до влади. Але свого часу вона вступила в Партію регіонів. І вона є членом Партії регіонів", - уточнив він.

"Коли ми проводили дослідження. У нас в першій десятці дві жінки. Жінки і молодь повинні оновити список... Коли ми обговорили, хто буде в першій п'ятірці з жінок, більшість наших регіональних організацій та керівництво партії беззастережно зупинилися на кандидатурі Повалій", - додав він.

Відповідаючи на зауваження, що раніше "регіонали" критикували опозицію за те, що в їхніх списках були Руслана Лижичко та Святослав Вакарчук, Рибак заявив: "Якщо б запитали у людей, чи знали їх люди. Це велике питання... Таїсію Повалій люди дійсно знають, і далеко не тільки в Україні".

Відповідаючи на питання, чому в списку знаходиться син президента, і в окрузі буде балотуватися син прем'єра, депутат зазначив: "Багато що залишається непоміченим. Але от діти політиків залишаються поміченими".

"Я не бачу нічого поганого, що якщо ці люди здатні, і люди їм довірять. Нехай починають політичну справу. Ну що тепер ці діти повинні бути в загоні десь?", - уточнив Рибак.

Як відомо, у вівторок Партія регіонів затвердила виборчий список на вибори до Верховної Ради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News