Ландік змилувався над Кошкіною

Четвер, 5 липня 2012, 19:53

Депутат від Партії регіонів Володимир Ландік просить припинити кримінальне переслідування видання LB.ua за його депутатським зверненням від листопада 2011 року.

З відповідною заявою він звернувся до прокурора Печерського району Києва Харченко В.М., повідомляє сайт "Лівого берега".

"Беручи до уваги те, що журналісти видання, в особі шеф-редактора Ксенії Василенко (творчий псевдонім Соня Кошкіна), публічно вибачилися переді мною і висловили жаль з приводу своїх неправомірний дій щодо оприлюднення приватної переписки, вважаю інцидент вичерпаним", - зазначив "регіонал".

"Більше не вважаю себе потерпілою стороною і прошу вас припинити кримінальне переслідування журналістів інтернет-видання LB.ua в результаті мого депутатського звернення", - йдеться в листі Ландика до прокурора.

Разом з тим депутат додав, що є захисником свободи слова в країні.

Як відомо, раніше прокуратура сповістила редакцію сайту LB.ua про проведення перевірки і можливе порушення кримінальної справи в результаті звернення Володимира Ландика, який звинуватив видання в порушенні таємниці листування.

У четвер Соня Кошкіна принесла вибачення Ландику.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування