Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко легко продається - Ющенко

П'ятниця, 6 липня 2012, 23:58

Екс-президент Віктор Ющенко запевняє, що не ініціював розслідування кримінальних справ проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко за підписання газових контрактів 2009 року.

Про це лідер партії "Наша Україна" повідомив в ефірі телеканалу "Інтер".

Коментуючи заяву глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що ініціатором справ проти Тимошенко був саме Ющенко, екс-президент сказав: "Брешуть".

"Резюме не моє, а РНБО. Заключалося в тому, що нам треба не кримінальну справу відкрить, і тому я кажу, що вони брешуть… Рішення Ради було слідуюче: доручити Генпрокуратурі, СБУ, Мінюсту вивчити справу по суті і доповісти", - розповів Ющенко.

"Ніяких кримінальних переслідувань ні по кому, не те, що проектів не було, думки не було", - додав він.

Відповідаючи на питання, чому Тимошенко підписала тоді цю угоду, Ющенко заявив: "Для цього треба знати Тимошенко. Щоб зрозуміть і мою відповідь, в тому числі".

"2009 рік – це рік політичних виборів. Пам'ятаєте у міжнародному блозі, там де відкриті були міжнародні переговори, чому російська сторона рекомендувала мати справи з Тимошенко. Не пам'ятаєте цього? Я нагадаю вам: "Легко продается". Бо з Януковичем домовитися не можна, бо там що ворушиться, буде підганяти під один інтерес, а там - "легко продается", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...