Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після Тимошенко Кірєєв займається звідницями і краденими туфлями

Четвер, 2 серпня 2012, 13:14

Суддя Печерського суду Києва Родіон Кірєєв, який виніс обвинувальний вирок екс-прем’єру Юлії Тимошенко, тепер розглядає дрібні злочини.

Про йдеться в єдиному реєстрі судових рішень, повідомляє Газета Киевская.

До прикладу, Кірєєв "дав" 3 роки умовно за крадіжку туфель киянину, раніше судимому за крадіжки. Зловмисник зайшов у магазин, взув шкіряні туфлі з прилавка вартістю 699 грн і хотів в них вийти, але на виході спрацювала рамка сигналізації.

Він також засудив до 5 років в'язниці з конфіскацією майна заступника голови Держекоінспекції за хабар у 3 тисячі гривень. Згідно з матеріалами справи, чиновник організував перевірку однієї з мереж заправних станцій і запропонував закрити очі на порушення за відповідну винагороду. За передачею грошей прослідкувала міліція.

Крім того, у травні Кірєєв покарав харків’янку за звідництво у вигляді штрафу в 850 гривень. Вона організовувала інтимні побачення для клієнтів в одній з київських саун за 300 доларів на годину.

У активі судді Тимошенко також 8 років в'язниці з конфіскацією майна заступнику голови Держкомітету ветеринарної медицини за хабар у 42 тисячі доларів в обмін на дозвіл на ввезення в Україну 1200 тонн мороженої риби та штраф в 850 гривень для житомирця за те, що в серпні він вкрав з території НСК "Олімпійський" дев'ять шматків мідного кабелю із 2 спільниками. На виході злодіїв схопила охорона спорткомплексу.

Всього після справи екс-прем’єра Кірєєв виніс обвинувальні вироки у 16 справах. З них лише одне вбивство на побутовому ґрунті, яке скоїв двірник. За що отримав 11 років позбавлення волі.

Як відомо, Кірєєв засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі у справі про газові контракти з Росією 2009 року.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування