Львівський депутат обізвав Литвина повією

Четвер, 2 серпня 2012, 22:21

Депутат Львівської облради від Народного руху України Святослав Шеремета завив, що вважає спікера Верховної Ради Володимира Литвина повією.

Про це він заявив 2 серпня на позачерговій сесії Львівської обласної ради з приводу підписання спікером закону про мовну політику, відзначають Ukranews.

"Литвин - це повія і він підписав цей закон, вірити Литвину не можна", - сказав він.

Інші депутати від оппозіцонних партій погоджувалися з цією тезою і додали в своїх виступах, що взамін за підпис Литвин зберіг пост спікера, а також "виторгував" для своїх однопартійців місця в списку Партії регіонів.

У той же час лідер фракції "Народної партії" у Львівській обласній раді Анатолій Дейнека заявив на сесії про вихід з фракції і партії на знак протесту проти підписання Литвином закону про мовну політику.

За його словами, він не має наміру вступати в яку-небудь іншу партію найближчим часом.

На сесії депутати Львівської облради прийняли звернення до Українського народу з приводу підписання антиукраїнського мовного закону.

"Закон Ківалова-Колесніченко насправді свідомо розпалює міжнаціональну ворожнечу в Україні, що є кримінальним злочином", - зазначили депутати.

"Закликаємо майбутню проукраїнську більшість у парламенті ліквідувати ганебні наслідки правління режиму в сфері законодавства, внутрішньої і зовнішньої політики і, перш за все, в гуманітарній сфері", - йдеться в документі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування