Шустер братиме 80 тисяч гривень за участь в своєму шоу до виборів

Вівторок, 21 серпня 2012, 17:55

До парламентських виборів "Савік Шустер Студія" запускає проект, що буде площадкою для дискусії кандидатів в депутати.

Про це йдеться в повідомленні Незалежної асоціації телерадіомовників.

Шоу виходитиме в ефір на найбільш рейтингових місцевих телеканалах з київської студії.

"Проект створюється на кошти учасників, а також за рахунок благодійних внесків. Вартість участі - 80 тисяч гривень без податків. Участь в проекті оплачується за рахунок виборчого фонду кандидата", - йдеться в повідомленні.

Це вже другий проект студії, оплата в якому проводиться не тільки за рахунок каналів-мовників, а й за рахунок партій, що беруть участь в кампанії.

"Оскільки, поки немає суспільного телебачення, українські глядачі не мають можливості платити за об'єктивність. Тому ми просимо політичні партії брати участь у фінансуванні цього проекту, оскільки в нашій об'єктивності ні в кого немає сумнівів", - говорить гендиректор студії Савік Шустер.

У програмах будуть обговорювати найбільш гострі проблеми конкретного регіону і держави з учасниками - кандидатами по мажоритарним округом (самовисуванцями), кандидатами по мажоритарним округом від партії і кандидатами за партійними списками.

"Цей проект надасть можливість телеглядачам отримати об'єктивну інформацію про учасників парламентських виборів, і розібратися в стрімкій виборчій кампанії" – вважає Шустер.

Запис або прямий ефір проекту буде відбуватись 16 вересня - 25 жовтня, у кожну програму запрошуватимуть 8-12 кандидатів в депутати та 50 жителів області, про яку йдеться..

"Формування списку учасників і час їх виступу відбувається на підставі домовленостей редакції "Савік Шустер Студії" і учасників програми. Час виступу учасників регламентується "банком часу". Лідери політичних партій можуть взяти участь в програмі не більше одного разу за цикл програм в будь-якому з обраних регіонів", - відзначається в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування