Макар душили кабелем, і мордували зі змови

Четвер, 23 серпня 2012, 19:04

Всі троє обвинувачених у справі Оксани Макар є учасниками насильницьких дій стосовно жертви.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами адвоката матері Макар Олександра Скоробогатова такий висновок можна зробити після перегляду відеозапису допиту звинуваченого Максима Присяжнюка, що відбувся у четвер на закритому засіданні Центрального районного суду Миколаєва.

Як розповів журналістам Скоробагатов, всі насильницькі дії Євгена Краснощока (підозрюваний у вбивстві і згвалтуванні Макар) відбувалися з мовчазної згоди решти двох обвинувачених.

За його словами, "Присяжнюк бачив, як Краснощок душив Оксану дротом чи кабелем білого кольору. Ставши свідком того, як Краснощок займається сексом з нібито мертвою жертвою, Присяжнюк не зупинив його і навіть нічого йому не сказав, пояснивши це станом шоку".

"Присяжнюк бачив, як Краснощок стояв ногою на горлі потерпілої, а потім прибрав ногу. До того ж Присяжнюк пізніше знайшов розтрощений телефон Оксани, без акумуляторної батареї, що означало, що хтось з трьох його розібрав, щоб Оксана не могла подзвонити і попросити про допомогу", - заявив адвокат.

Як відзначив інший адвокат матері Макар Тетяни Суровицької Віктор Василюк, у своїх свідченнях Присяжнюк зізнався, що розмови про те, що вони займатимуться сексом, не було, також як не було на це і згоди Оксани.

Він також вважає, що є всі докази того, що між обвинуваченими була злочинна змова з метою вбити жертву і приховати сліди вбивства, хоча раніше Присяжнюк стверджував, що у них не було ніяких обговорень.

"На цьому відеозаписі він сам підтвердив те, що вони обговорювали з Краснощоком, куди ховати тіло, де є будівля. Тобто було обговорення цього питання і змова", - зробив висновок Василюк.

На наступному засіданні, призначеному на вівторок, 28 серпня, заслуховуватиметься відеозапис допиту третього обвинуваченого – Краснощока.

9 березня 2012 року в Миколаєві троє молодих людей заманили на квартиру 18-річну Макар, згвалтували її, а потім намагалися спалити живцем

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування