Литвин чекає жорстку осінь

Четвер, 23 серпня 2012, 20:36

Голова Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує гострі дискусії в парламенті на 11-й сесії перед парламентськими виборами й спроби використання депутатами парламентської трибуни для агітації.

Про це він сказав в інтерв'ю телекомпанії "5 канал", повідомляють Українські новини.

"Будуть спроби використати трибуну Верховної Ради України для того, щоб донести свої месседжі, проагітувати за себе. Особливо з боку тих депутатів, які зайшли в партійні списки і які мають всі шанси знову бути у Верховній Раді України... абсолютно зрозуміло, що надзвичайно жорсткі і складні будуть дебати в стінах Верховної Ради", - сказав він, відповідаючи на запитання, якою буде, на його думку, робота парламенту в період до виборів.

При цьому він висловив співчуття у зв'язку з тим, що багато депутатів будуть ігнорувати неприпустимість агітації проти своїх опонентів.

Крім цього, він спрогнозував, що вибори будуть чесними.

"Я далекий від думки про те, що вибори будуть визнані нечесними. Вони такими (чесними) будуть, природно, в українських умовах, тому що ніхто не зацікавлений у тому, щоб ми отримали негативну оцінку", - сказав він.

Водночас він спрогнозував, що ті, хто програє у виборах, будуть апелювати до світової громадськості.

Як відомо, голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал допускає проблеми з визнанням легітимності виборів Ради, які призначені на 28 жовтня.

11-а сесія Ради відкриється 4 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування