Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман почувається потрібною і хотіла б позмагатися з Табачником

Понеділок, 27 серпня 2012, 17:15

Радник президента Ганна Герман почувається потрібною у Партії регіонів.

Про це вона заявила під час прес-конференції у Львові, коментуючи те, що вона йде 13-ю в виборчому партійному списку, повідомляє Zaxid.net.

"Я почуваю себе дуже потрібною в Партії регіонів і в списку для тих моїх засад і принципів, за якими я живу, для тих світоглядних переконань, які є мені близькі", - сказала Герман.

"Я вважаю, що сповідувати ці переконання, публічно з ними виступати і робити бодай щось, щоби їх чули в тому середовищі, в якому вони поки що є чужими і поки що незрозумілими, – я вважаю, що це дуже важливо. Я думаю, що я роблю в цьому напрямі добру роботу", - заявила вона.

Водночас, радник президента не захотіла коментувати низьке місце у партійному списку голови Львівської облорганізації Партії регіонів Петра Писарчука (№105), пославшись на те, що вона не має відношення до формування списку.

Крім того, Герман зізналася, що думала про балотування до Верховної Ради у мажоритарному окрузі, але не має достатніх коштів.

"Я думала про це, я би дуже хотіла, але для цього потрібні величезні кошти... Немає шансу перемогти на мажоритарних виборах, не маючи на це відповідних коштів. Я не маю на це коштів", - сказала вона.

На запитання, по якому округу вона хотіла б балотуватися, Герман відповіла: "Я би пішла з Дмитро Табачником по одному округу, якби він ішов по мажоритарні".

Радник президента зазначила, що виступала проти політики Табачника, однак це не отримало масової підтримки.

На зауваження про значну кількість студентських акцій протесту, вона згадала історію з власного життя: "Коли я працювала ще у Львові в газеті "Молода Галичина", був тут такий редактор газети "За вільну Україну". Він вкрав гроші, які жертводавці дали на розвиток цієї газети. УНА-УНСО вивезли його з редакції на тачці. Все дуже просто".

На запитання, чи Герман пропонує, щоб Табачника теж вивезли на тачці, радник президента відповіла: "Я нічого не хочу сказати... Це – просто паралель".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування