Скандальний мер, Поплавський і Рудьковський йдуть у Раду самі

П'ятниця, 3 серпня 2012, 19:04

Центральна виборча комісія зареєструвала 219 самовисуванців кандидатами в депутати Верховної Ради.

Відповідний проект постанови був одноголосно проголосований членами Центрвиборчкому, передають "Українські новини".

Зокрема, кандидатами були зареєстровані: в окрузі №18 (Іллінці, Вінницька область) діючий депутат від Партії регіонів Григорій Калетник, в окрузі №68 (Ужгород) - колишній мер Ужгорода Сергій Ратушняк, в окрузі №89 (Снятин, Івано-Франківська область ) - депутат Ради від ПР Василь Чуднов.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський зареєстрований в окрузі №91 (селище Макарів, Київська область), а колишній міністр транспорту Микола Рудьковський йде по округу №210 (Прилуки, Чернігівська область).

В окрузі № 218 (Київ, Святошинський район) йдє глава ради директорів Конфедерації будівельників Лев Парцхаладзе, в окрузі №223 (Київ, Шевченківський район) - колишній голова Шевченківської районної в Києві державної адміністрації Віктор Пилипишин.

В свою чергу УНІАН повідомляє, що в окрузі №1 балотуватиметься колишній член Компартії Леонід Грач, в окрузі №62 Володимир Сацюк (колишній перший заступник глави СБУ), в окрузі №158 - екс-депутат Олександр Волков, №176 - Степан Гавриш, №197 - Богдан Губський.

За округом №198 йде колишній БЮТівець Анатолій Семинога, №219 - Олександр Пабат и №223 - Вадим Гладчук.

В п’ятницю ЦВК зареєструвала 219 кандидатів-самовисуванців в різних одномандатних округах.

Як відомо, 30 липня стартувала виборча кампанія з чергових виборів парламенту, які пройдуть 28 жовтня.

Вибори проходитимуть за змішаною пропорційно-мажоритарною системою - 225 депутатів будуть обиратися за списками політичних партій (бар'єр для проходження партії в Раду - 5%), ще 225 - за мажоритарними округами.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування