Медведчук: скоро Ющенко заявить, що я просився в "Нашу Україну"

Четвер, 30 серпня 2012, 13:19

Екс-глава адміністрації президента Леоніда Кучми Віктор Медведчук запевняє, що не лобіював своє призначення віце-прем'єром в уряд Юлії Тимошенко.

Про це лідер "Українського вибору" сказав, коментуючи заяву екс-президента Віктора Ющенка про те, що Тимошенко просила його про таке призначення.

"Бред сивого мерина! Тримаю парі: Ближче до виборів він заявить, що я просився в їх "Нашу Україну" і пропонував йому приєднати Суздаль до Безрадичів. Навіть спокушав його фотографіями суздальських музеїв", - заявив Медведчук.

"Вже неозброєним оком видно, яку роль відвели екс-президенту в нинішній виборчій кампанії. Він і на минулих президентських виборах відпрацював свої гранти сумлінно. Не виключено, що Ющенко таки пообіцяли посаду глави адміністрації Обухівського району", - додав політик.

"Для всіх, хто також збирається озвучити нові версії моїх несформованих призначень, хочу нагадати, що за свою політичну кар'єру я ніколи не розмінював на посаді свої принципи і переконання. І завжди був послідовним і ідейним противником "помаранчевого режиму", - цитує Медведчука його прес-служба.

"А пану Ющенку слід зрозуміти, що його відкриті нападки на свою колишню союзницю, яка сьогодні позбавлена ​​свободи в буквальному сенсі слова, виглядають, як мінімум, не гідними нормального мужика. Хоча, думаю, що це не про нього", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування