У міліції кажуть, що Багмут пив і в нього були проблеми з нервами

Четвер, 30 серпня 2012, 18:34

Напередодні смерті Руслан Багмут скаржився на погане самопочуття, заявляють у міліції.

"Наразі встановлено, що загиблий напередодні відвідав лікаря-невропатолога і скаржився на погане самопочуття. За словами дружини, зранку 28 серпня вона помітила за чоловіком неадекватну поведінку, він періодично розмовляв сам із собою, а згодом поскаржився на проблеми з нервовою системою", - йдеться у повідомленні прес-служби київської міліції.

За її даними, у бесіді з друзями загиблого з’ясовано, що він напередодні своєї смерті висловлював наміри покінчити життя самогубством у зв’язку з хворобою.

Окрім цього, наполягають у міліції, останнім часом його частенько бачили напідпитку.

За даними лікаря-паталогоанатома, який проводив розтин тіла Багмута з’ясовано, що "смертельні тілесні ушкодження настали в результаті падіння з висоти у вертикальному положенні, на що вказують переломи хрестця тазу, кісток п’ят та голені обох ніг".

"Зараз міліція проводить заходи з метою встановлення свідків та очевидців цієї події задля з’ясування об’єктивних обставин смерті Руслана Багмута", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 28 серпня в Києві відомий організатор мітингів Руслан Багмут випав із вікна 16-го поверху. Його оточення вважає, що це було вбивство.

Міліція наполягала, що смерть Багмута настала внаслідок падіння з висоти і слідів насильницької смерті не виявили.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News