В Донецьку школярів змушують вивчати Ахметова і Януковича

Понеділок, 6 серпня 2012, 13:54

В донецьких школах дітям задають завдання – писати та розповідати позитивні оповідання про президента Віктора Януковича та депутата і олігарха Ріната Ахметова.

Про це на своєму блозі на Українській правді написав один з координаторів руху "Ми - європейці" Євген Іхельзон.

"Невеликий, але серйозний штрих з приводу того, як змінюється світ. До мене звернулася моя стара знайома з дивовижною історією з донецького життя. Її донька перейшла в 2й клас однієї зі шкіл Кіровського району Донецька, і 1 вересня в школі буде урок, присвячений видатним мешканцям Донбасу. Її доньці дістався Рінат Ахметов", - написав він.

За його словами, тепер дівчинка з мамою повинні написати розповідь про нього. Потім школярка має вивчити її та розповісти перед однокласниками.

"Іншій дівчинці дістався Янукович, але це ще хоч якось можна зрозуміти, все-таки президент. Вчителька категорично наполягає, щоб розповідь складалася лише з позитивних моментів", - повідомив Іхельзон.

"Цікаво, що серед варіантів не було ні Вадима Писарева, ні Анатолія Солов’яненко. Підозрюю, що школа самостійно цього не вигадувала, а все це тече по трубам х якого-небудь "ГорОНО". Сам Ахметов, мабуть, відчув би себе незручно", - зазначив автор.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування