Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мадонна на концерті в Москві помолилася за російських Pussy Riot

Середа, 8 серпня 2012, 08:19

Співачка Мадонна під час концерту в СК "Олімпійський" в Москві виступила на підтримку звільнення трьох учасниць панк-групи "Pussy Riot".

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Я б хотіла сказати декілька слів про" Pussy Riot ". Моя мрія і молитва полягає в тому, що кожна людина в усьому світі має право на те, щоб до неї ставилися, як до людини. Це (вчинок дівчат) не було загрозою церкви і уряду ", - заявила вона.

"Ці три дівчини, Надя, Катя і Маша, зробили щось відважне Вони заплатили за це. І я молюся за їх звільнення."., - Сказала Мадонна в середині свого виступу в рамках світового туру.

 



"Дівчата, які у в'язниці, я молюся за вашу свободу", - сказала Мадонна.

Вона зізналася в любові до російських шанувальників і висловила їм подяку за підтримку її творчості.
Мадонна назвала себе борцем за свободу.

"Я приїхала з Америки, де ми вільні у висловлюваннях своєї думки, навіть якщо інші з нею не згодні, навіть якщо мій уряд не поділяє моєї думки Це все демократія.", - наголосила співачка.

Примітно, що часто в інсталяціях і декораціях співачки використовуються образи хреста, ікон, храмів і навіть цвинтаря.

Панк-група "Pussy Riot" організовувала свої виступи у форматі несанкціонованих акцій в не призначених для цього місцях. "Майданчиком" для виступу ставали станції московського метро, ​​дахи тролейбусів, слідчий ізолятор поліції, Червона площа і храм Христа Спасителя.

За останню акцію, проведену 21 лютого і названу "панк-молебень", "Богородиця, Путіна прожени!" у храмі Хреста Спасителя дівчата були заарештовані. Міжнародна правозахисна організація "Міжнародна амністія" визнала заарештованих ув'язненим совісті.

Прокурори вимагають для них трьох років ув'язнення

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...