У Rozetka.ua віддали вже 5 мільйонів і вибачилися перед податківцями

Середа, 8 серпня 2012, 12:00

Інтернет-магазин Rozetka.UA заявляє, що не буде підвищувати ціни на свою продукцію через виплату заборгованості Державній податковій службі.

Про це повідомив журналістам власник Rozetka.UA Владислав Чечоткін, передають "Українські новини".

"Ми не будемо підвищувати ціни на свої товари, оскільки ринок інтернет-торгівлі дуже щільний, а також існує висока конкуренція", - повідомив він.

Чечоткін також додав, що наразі діяльність інтернет-магазину повністю відновлено.

Крім того, він заперечує факт рейдерського захоплення бізнесу, пише УНІАН.

"Я наразі не готовий коментувати суть порушень, це двояка ситуація... Подальша суперечка призведе до втрат нашого бізнесу від простою. Хотів би відкинути заяви, що з'явилися в мережі про те, що хтось у нас щось забере...", - сказав він.

За словами Чечоткіна, пропозиції про продаж бізнесу, злиття, поглинання надходять постійно, але це не має стосунку до рейдерства.

Також він повідомив, що на сьогодні інтернет-магазин сплатив більшу частину штрафу.

"Загалом Rozetka сплатила близько 5 млн. грн, ще будуть штрафи близько 1 млн. грн, які ми згодні сплатити... Ми для себе прийняли рішення визнати претензії і розраховуємо, що це дасть змогу існувати нашому бізнесу далі не в конфлікті з державою", - сказав він.

Також Чечеткін відзначив, що втрати бізнесу від "простою" становили близько 12 млн. грн.

Як відомо, у квітні податкова служба призупинила роботу Rozetka.ua через ухилення магазину від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень.

У підсумку робота інтернет-магазину була заблокована.

Як відомо, сума податкових претензій до Rozetka.ua після декількох апеляцій становить 4,7 мільйона гривень, з яких 1,5 мільйона уже перерахували 19 липня.

Станом на 19 липня Rozetka.ua працювала на 10% своїх потужностей і призупинила показ інтернет-реклами, хоча упродовж декількох років була одним із ключових рекламодавців в українському інтернеті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...