Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович відкривав школу з двома Табачниками, Герман і Поповим

Субота, 1 вересня 2012, 11:28

Президент Віктор Янукович у Києві взяв участь у відкритті після реконструкції спеціалізованої школи №106 І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням англійської мови.

Як повідомляє прес-служба президента, Янукович привітав дітей, їх батьків і педагогів із початком нового навчального року, перерізав символічну стрічку та оглянув приміщення оновленої школи - зокрема, комп’ютерний клас, спортзал, актовий зал та один із лінгафонних кабінетів.

Фото прес-служби президента

Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов доповів президенту про проведені в рамках реконструкції роботи. Президент також передав директору школи сертифікат на сучасне комп’ютерне обладнання.

Янукович зазначив, що в цьому році буде відкрито більше 40 нових шкіл із сучасними технологіями навчання.

 

Президент також додав, що особливу увагу влада приділятиме сільським школам. Цього року, зазначив він, для їх потреб буде придбано більше тисячі автобусів.

Народна артистка України Ольга Сумська, яка торік звернулася до Януковича з проханням посприяти у вирішенні питання щодо завершення реконструкції навчального закладу, подякувала йому за допомогу.

 

"За півроку відновити школу – це абсолютний рекорд. Ми вдячні президенту за його чуйність, доброту, за його небайдужість", - сказала актриса.

Водночас, як повідомляє Gazeta.ua, Янукович на відкритті відреставрованої школи №106 не співав гімну України.

Присутніми на відкритті були також міністр освіти і науки Дмитро Табачник, голова КМДА Олександр Попов, акторка Ольга Сумська, радник президента з гуманітарних питань та соціальної політики Ганна Герман, "регіонал" Ян Табачник.

У школі №106 навчається молодша донька Сумської Анна.

В той же час, як повідомляє Укрінформ, в Єнакієвому після масштабної реконструкції відкрився навчально-виховний комплекс "Гімназія-ліцей інформаційних технологій".

У минулому це була школа №34, де навчався Янукович.

На відкритті був присутній голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування