У Луганську виборців агітують підтримати "команду Володимира Путіна"

Понеділок, 10 вересня 2012, 16:55

У Луганську з’явилась політична реклама з елементами пропаганди Російської Федерації та Президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє "Опора".

Так, в Луганськ з’явилися білборди, на яких редактор газети "ХХІ век", депутат Луганської міської ради Юрій Юров закликає голосувати за кандидата у народні депутати Владислава Кривобокова.

Фото з сайту "Опори"

На біл-борді розміщена політична реклама з зображенням прапору Російської Федерації та інформаційним повідомленням, на якому Юрій Юров переконує голосувати за Владислава Кривобокова, "бо він є однодумцем Путіна".

Як відомо, присутність державних символів інших країн є порушенням ст. 8 Закону "Про рекламу", в якій зазначається, що використовувати або імітувати зображення Державного Герба України, Державного Прапора України та звучання Державного Гімну України, зображення державних символів інших держав та міжнародних організацій, а також офіційні назви органів державної влади України, крім випадків, передбачених законодавством, забороняється.    

Фото з сайту "Опори"

Влітку 2012 р. Владиславом Кривобоковим були розміщено відеоролик з елементами політичної реклами, в яких лунали заклики до інтеграції України, Білорусі та Російської Федерації в Євразійський Союз.

Весною цього ж року Кривобоков презентував короткометражку про громадянську війну Сходу України проти "Західного комітету опору диктатурі", яка почнеться у 2015 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News