Провладні кандидати "покращують життя" своїх округів державним коштом

Середа, 12 вересня 2012, 10:10

Впродовж літа Вінницька облдержадміністрація провела низку тендерів на будівельні роботи вартістю 16,45 млн грн. в округах, де балотуються губернатор Микола Джига і представники родини Калетників.

Відповідні дані опубліковано в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Ці роботи фінансуються коштом державного бюджету і мають бути виконані в цьому році.

В окрузі №15, де балотується Джига, замовлено реконструкцію приміщення дошкільного дитячого закладу в с.Вищеольчедаїв Мурованокуриловецького району вартістю 1,30 млн грн.

В окрузі №18, де балотується народний депутат від Партії регіонів Григорій Калетнік, замовлено вибірковий ремонт дорожнього покриття вул.Щорса в м.Іллінці (1,95 млн грн.) і вул.Кірова в смт.Оратів (1,27 млн грн.).

А в окрузі №16, де балотується член Нацради з питань телебачення та радіо Оксана Калетнік, замовлено вибірковий капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Леніна в с.Лядова Могилів-Подільського району (1,54 млн грн.).

Окрім цих підрядів управління Вінницької ОДА провели тендери на ремонт доріг та тротуарів на території окремих медичних закладів.

Також було замовлено завершення будівництва загальноосвітньої школи в с.Василівка Тиврівського району, де балотуються екс-голова Верховного суду Василь Онопенко та нинішній голова Деснянської РДА в Києві Віктор Жеребнюк.

Водночас, Новоград-Волинська райдержадміністрація Житомирської області 14 серпня за результатами тендеру уклала угоду на завершення будівництва клубу в с.Поліянівка вартістю 1,28 млн грн.

Клуб мають добудувати найближчим часом за кошти, виділені з державного бюджету.

Новоград-Волинськ є центром мажоритарного округу №65, по якому балотується голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Також в цей округ входить смт Ємільчене.

Селищна рада 5 вересня уклала угоду на облаштування плавального басейну в молодіжно-спортивному комплексі вартістю 6,65 млн грн.

Новоград-Волинська РДА на своєму сайті поінформувала, що завдяки Литвину "цього літа у 21 школі проведено капітальні ремонти, по одній – планується будівництво".

Загальна сума коштів на ці цілі складе майже 8,5 млн.грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...