Масажист Азарова роздавав пенсіонерам пайки

Четвер, 13 вересня 2012, 15:11

Кандидат у депутати від Партії регіонів по 97 виборчому округу Сергій Федоренко підкуповує виборців продуктовими наборами.

Відповідне відео, на якому пенсіонерам роздають продуктові набори, оприлюднила прес-служба ГО "Громадський захист Київщини".

У середу, 12 вересня у броварському будинку культури "Прометей" відбувалася роздача продуктових наборів дітям війни. На пакетах з продуктами написано "Соціальна програма Сергія Федоренка "Люди наше майбутнє".

Отримати набір можна було лише за запрошеннями на "святковий концерт" (цього дня в Україні і Броварах не святкують ніякого державного чи релігійного свята). На папірці написано "це запрошення дає право на отримання подарунку".

Загалом по набір звернулося близько 200 людей літнього віку.

У ч. 13 ст. 74 закону "Про вибори народних депутатів" стверджується: "Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація… є непрямим підкупом виборців".

Представники громадської організації направили відповідну заяву до Броварського міськрайвідділку.

Як відомо, Серій Федоренко є особистим масажистом прем’єра Миколи Азарова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування