Тігіпко вважає, що Янукович не хоче обиратися в парламенті

Субота, 15 вересня 2012, 20:13

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко вважає хибними чутки про повернення до парламентсько-президентської республіки для обрання Віктора Януковича в парламенті на другий президентський термін.

Про це Тігіпко сказав в ході Ялтинської європейської стратегії у суботу.

"Перехід до парламентсько-президентської республіки – це погана ідея на цьому етапі. Ні в Партії регіонів, ні в адміністрації президента ніхто про це не говорить. Коли настав час для проведення реформ, повернення до парламентської республіки – це крок назад", - сказав Тігіпко.

У свою чергу голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вважає, що Янукович може обратися на другий термін тільки при обранні у Верховній Раді.

"Сергію Леонідовичу, ми шануємо вашу позицію. Але президент Янукович так не вважає. Бо якщо в другий тур виборів вийдуть Янукович і Тігіпко, то ви в нього виграєте", - сказав Яценюк.

У свою чергу лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що піде в опозицію в разі, якщо більшість голосів набере Партія регіонів і комуністи.

"Якщо більшість набере Партія регіонів і комуністи, ми підемо в опозицію і будемо звідти боротися за покращення життя людей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування