Мельниченко вимагав грошей і депутатство – "бютівець"

Субота, 15 вересня 2012, 21:26

Екс-майор Микола Мельниченко вимагав у "Батьківщини" грошей і місце у списку або забезпечити йому проходження у Верховну Раду по мажоритарному округу.

Про це заявив народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Роман Забзалюк, коментуючи заяву Мельниченка щодо причетності Юлії Тимошенко до фінансування вбивства Євгена Щербаня, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Мельниченко вирішив таким дуже провокаційним чином помститися Об'єднаній опозиції за невиконання його вимог дати грошові кошти і надати йому місце в списку або забезпечити проходження в Раду по мажоритарному округу", - заявив депутат.

За словами Забзалюка, в лютому-липні цього року Мельниченко не раз виходив особисто на нього і на інших людей по мобільному телефону і електронній пошті з пропозиціями про обнародування записів, які, за словами екс-майора, повністю доводять непричетність Тимошенко до вбивства Щербаня.

Більше того, сказав депутат, Мельниченко пропонував провести з цього приводу у Варшаві або Брюсселі прес-конференцію, на якій нібито він озвучить підбірку записів, які доводять пряме відношення до вбивства Щербаня президента Віктора Януковича, заступника генпрокурора Рената Кузьміна і ряду інших високопоставлених чиновників.

"При цьому він постійно посилався на дуже скрутне фінансове становище і просив матеріальної підтримки, у тому числі допомогти йому повернути деякі грошові борги, які нібито існують у нього тут, в Україні", - стверджує Забзалюк.

Депутат розповів, як в одній з телефонних розмов на питання, чи справді в нього є матеріали, які доводять причетність до справи по вбивству Щербаня нинішнього керівництва країни, Мельниченко сказав: "Та у мене стільки матеріалів, що їх усіх просто змете. Я оприлюдню записи, на яких Азаров неодноразово попереджав Кучму про те, що Янукович це бандит, від якого потрібно позбавитися, бо він небезпечний і має відношення до загибелі Щербаня і інших".

"Ти, Роман, передай своєму керівництву, що зі мною потрібно дружити. Я вже не прошу місце у вашому списку, але один з округів в Києві вони зобов'язані мені дати, інакше…", - передав розмову Забзалюк.

"В результаті, після ось такого латентного шантажу, постійних вимог грошей і фактично не надання хоч би частини матеріалів, які переконали б нас в їх об'єктивності і його чесності, було вирішено призупинити з ним спілкування. А ось "регіонали", судячи з усього, не гребують нічим", - сказав депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:22
Може бути небезпечно: департамент охорони культурної спадщини КМДА проти демонтажу Арки дружби народів
12:18
Харківську телевежу вдасться відновити лише після завершення бойових дій – ОВА
12:14
Сольський про підозру НАБУ: "Йдеться про події 2017-2018 років, коли я був адвокатом"
12:12
По дорозі в навчальний центр помер військовозобов’язаний: стався приступ епілепсії
12:10
США планують запровадити санкції проти китайських банків через допомогу Росії – WSJ
12:08
ФОТОПереяславський пес Хатіко знайшов люблячу родину та отримав нову кличку
11:49
фотоВійськовий "продав" ухилянту місце в делегації для виїзду за кордон
11:49
Росіяни скидали вибухівку з дронів: поранили жителя Берислава
11:48
Кадиров на тлі повідомлення про важку хворобу показав себе у спортзалі
11:43
Росіяни дещо змінили тактику і запускають по кілька дронів із різною періодичністю – ПС
Усі новини...