Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко вирішив, що захистить Тимошенко в Європейському суді без Теличенко

Середа, 19 вересня 2012, 08:37

Захисник Валентина Теличенко більше з понеділка не представляє інтереси екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини.

Про це пише газета Комерсант із посиланням на джерела.

Закінчився контракт, згідно з яким вона представляла інтереси екс-прем'єра в Європейському суді з прав людини, і продовжувати його ні пані Теличенко, ні партія "Батьківщина" не стали.

Причиною такого рішення стали її розбіжності з керівником групи захисників екс-прем'єра Сергієм Власенком. 

"Валентина Теличенко не могла знайти спільну мову із Сергієм Власенком, їй було складно з ним працювати", - сказав співрозмовник видання, близький до групи захисників екс-прем'єра, відзначивши, що з пані Теличенко "грубо поводились".

"Дійшло до того, що їй не оплатили останнє відрядження (у Страсбург). Дві дорослих людини не змогли домовитися - це їхня проблема або проблема партії, що зробила неправильний вибір", - додав співрозмовник.

За інформацією видання, розбіжності між Валентиною Теличенко й Сергієм Власенком почалися практично одразу ж після того, як вони почали разом працювати.

Відсутність взаєморозуміння проявлялася переважно на етапі підготовки процесуальних документів.

Джерела припускають, що остаточно їхні відносини зіпсувалися після того, як почалася підготовка скарги на рішення судів у справі щодо Юлії Тимошенко про зловживання владою під час підписання газових контрактів.

Як відомо, 29 серпня в задоволенні касаційної скарги екс-прем'єру відмовив Вищий спеціалізований суд по розгляду цивільних і кримінальних справ.

Теличенко відмовилася коментувати інформацію про завершення своєї роботи в команді Тимошенко. Відмовився від коментарів і Сергій Власенко. 

Прихильники екс-прем'єра звернулися до Теличенко за допомогою після того, як остаточно відмовилися від ідеї знайти справедливість в українських судах.

Теличенко представляла інтереси Юрія Луценкав Європейському суді з прав людини й виграла справу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування