Тимошенко прогнозує нову революцію, але не таку мирну

Неділя, 2 вересня 2012, 21:54

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не виключає виникнення в Україні нової революції, але вже не мирної.

Як повідомляє сайт Тимошенко, вона заявила, що режим Віктора Януковича має намір фальсифікувати результати виборів до парламенту для остаточного встановлення диктатури.

"В даний час створення диктатури в Україні знаходиться на активній стадії, і цей єдиний свій "творчий проект" Янукович завершить на парламентських виборах у жовтні цього року. Якщо він досягне успіху в своїх планах фальсифікувати вибори, президент і його політичні поплічники створять конституційну більшість, і таким чином буде забитий останній цвях у труну української демократії на десятиліття вперед", - сказала Тимошенко.

У той же час, екс-прем'єр не виключає виникнення в Україні масштабних акцій протесту проти фальсифікації результатів виборів до Верховної Ради.

"Це може закінчитися новою революцією, але далеко не так мирно, як це було в 2004 році. Ось чому Україна потребує допомоги демократичного світу зараз, коли ще існує шанс повернути Україну в європейську сім'ю з європейськими цінностями. Зараз, а не після виборів, коли буде вже занадто пізно", - вважає вона.

Тимошенко також заявляє, що не підтримує введення санкцій проти української держави і громадян України.

На її думку, міжнародне співтовариство повинне "політично і морально" ізолювати режим Януковича.

"Після вступу Януковича на посаду президента, у нього був неймовірний другий шанс виправити свої помилки, які він зробив до Помаранчевої революції, і стати поважаним лідером, що просуває Україну до членства в Євросоюзі. Замість цього він втратив все, що міг втратити політик: повагу і довіру. Навіть якщо він фальсифікує результати парламентських виборів у жовтні і отримає більшість, він, в кінцевому рахунку, програє", - переконана Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...