У справі Пукача допитають секретарку Кравченка?

Четвер, 20 вересня 2012, 22:27

У справі обвинувачуваного у вбивстві Георгія Гонгадзе Олексія Пукача можуть допитати секретарку покійного міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

Про це "Українській правді" стало відомо з джерел у суді.

Підставою для її допиту стане те, що у своїх показах Пукач неодноразово посилався на обізнаність Галини Постнік щодо описуваних обставин.

Крім секретарки Кравченка може бути допитаний ще один працівник міліції, який не має відношення до Головного управління кримінального пошуку МВС України. Це буде перший міліціонер - не працівник ГУКП , допитаний в суді у справі за обвинуваченням Пукача.

Мета представника потерпілої імовірно полягає в тому, щоб вийти на замовників убивства, припустив співрозмовник.

Як відомо, минулої п’ятниці адвокат удови журналіста Георгія Гонгадзе Валентина Теличенко попросила Печерський райсуд допитати низку свідків у "справі Пукача", заявлених стороною обвинувачення.

"У четвер я заявила перше клопотання про допит додаткових свідків, воно включає 11 осіб, але воно не є останнім", - сказала вона журналістам .

Судове засідання призначене на 21 вересня, 11:00.

Як відомо, "справа Пукача" слухається в закритому режимі, хоча окремих свідків можна було допитувати у відкритому режимі через те, що вони не мали й не мають допусків до державної таємниці.

Генпрокуратура в грудні 2010 року заявила про завершення розслідування кримінальної справи за обвинуваченням Пукача в убивстві журналіста Гонгадзе. Слідство установило, що Пукач скоїв убивство журналіста за вказівкою тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування