Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко-старший знявся з виборів

Четвер, 20 вересня 2012, 23:35

Олексій Порошенко знімається з виборів за станом здоров'я.

Про це повідомив син Олексія Порошенка –Петро Порошенко 20 вересня, під час Народного Віче у смт Піщанка Вінницької області.

"Ця кампанія є дуже не простою, тому родина Порошенків прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь у виборчій компанії", - сказав Порошенко.

Під час свого виступу він також зазначив, що незважаючи на припинення участі у виборах його родина й надалі відстоюватиме інтереси 16-го округу.

"Мій батько буде з вами, він відстоюватиме інтереси свого округу, як депутат Вінницької обласної ради, а я зроблю усе від себе злежне щоб на законодавчому рівні інтереси кожного виборця округу, який підтримав Олексія Порошенка був почутим та підтриманим не залежно від того хто стане народним депутатом", - наголосив Порошенко.

Як відомо, Порошенко-старший балотувався в 16 округу. Його головним конкурентом була Оксана Калетник – племінниця регіонала Григорія Калетника та кузина голови Державної митної служби Ігоря Калетніка.

Минулого тижня КВУ заявив про застосування Калетник так званих пірамід для підкупу виборців.

Два тижні тому один з керівників штабу Порошенка отримав вночі погрози з вимогою припинити працювати на свого кандидата.

У четвер Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом в депутати Руслана Демчака по одномандатному мажоритарному округу №18 (Вінницька область). Демчак був головним конкурентом Григорія Калетника.

Також минулого тижня президент Янукович під час виступу Петра Порошенка розкритикував урядовців: "Поганому танцюристу завжди щось заважає. Я вам голови повідриваю, дуже скоро".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування