Шустер каже, що кандидати не хочуть платити за його програму, тому її не буде

П'ятниця, 21 вересня 2012, 14:42

Потенційні учасники передвиборчой програми "Свобода вибору" виробництва "Савік Шустер студії" не готові платити за участь в ній.

Про це телеведучий і автор Савік Шустер повідомив в інтерв'ю Телекритиці.

"Ми, як би, знаходилися на першій стадії, хотіли зрозуміти, чи готові штаби платити нам гроші за передвиборну програму. Виявилося, що не дуже готові. Чесно кажучи, поки у нас цей проект ніяк не виходить", - повідомив ведучий.

"Мабуть, люди хочуть витрачати гроші якось інакше. Вони не хочуть витрачати на дискусійні програми, а тільки на чисту пропаганду і рекламні ролики. Я тут нічого не можу зробити, тільки запропонувати", - зазначив він.

Шустер зазначив, що плата за участь у такій програмі є нормальною, оскільки це теж агітація.

"Ну, це ж передвиборна агітація, це програма, яка не робиться безкоштовно ... У мене була тільки одна вказівка, або директива, - що все повинно бути максимально відкрито. Якби хтось щось приховував, то ви ніколи б такої розмови не записали ", - заявив він.

За його словами, раніше планувався регіональний формат програми, участь у якому коштувала 80 тисяч гривень, і загальнонаціональний, участь в якому обходилася 20 тисяч доларів.

Він також повідомив, що озвучені цифри просто прораховуються.

"Для того, щоб зробити такий формат, потрібно побудувати нові декорації, орендувати світло, зробити пілотну програму, прорахувати кількість камер, операторів і змін. Я входжу в такі деталі, тому що кожен продукт має свій кошторис, який дає розуміння, скільки буде коштувати програма ", - сказав він.

"Я більше нічого не можу робити в збиток - вже зробив достатньо, акціонери скоро мене виженуть... Більше проектів, які не приносять прибуток, я робити не можу", - сказав він.

Він повідомив, що інші свої проекти "Шустер live", "Олімпійські прістрасті", "Адреналін" виходять завдяки акціонерам та спонсорам.

Як відомо, вихід нової програми Шустера "Свобода вибору" планувався з понеділка по четвер о 19:30 на Першому національному.

Перший ефір мав би відбутися наступного понеділка, 24 вересня.

Повідомлялося, що "Савік Шустер Студія"  братиме з кандидатів 80 тисяч гривень за участь цій у програмі.

Однак пізніше журналісти виявили, що "Савік Шустер Студія" пропонує кандидатам у депутати 45-хвилинну участь у передвиборчій телевізійній програмі за 20 тисяч доларів.

Національна телекомпанія заявила, що не має в ефірі та не планує в майбутньому вихід цієї програми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування